FAQ


Sobre la Comunitat ...

Què és la PopPlaces Community?

La comunitat és un espai per a gent inquieta, amant de les noves tendències i que vol poder influenciar els altres i oferir la seva opinió i que aquesta sigui escoltada. Un lloc on podràs assistir a la premiére de les botigues Pop Up de marques que sigueixes, on poder dialogar i participar amb les teves idees i projectes. A la PopPlaces Community volem unir consumidor i marca a través de les Pop Up Store o botigues temporals, on les marques poden comunicar-se de forma directa amb tu i tu pots valorar allò que fan.

Qui pot formar part de la comunitat?

Qualsevol persona amant de las noves tendències o que estimi amb passió algun producte o servei.

Com funciona la comunitat?

La PopPlaces Community està dedicada a tot/@s aquel/l@s amants de les noves tendències i de les Pop Up Store, amb caràcter i amb ganes de donar la seva opinió directa a les marques.

Una campanya de la PopPlaces Community funciona de la següent manera:

Una marca decideix que li muntem una Pop Up Store del seu producte o servei i que convidem els membres de la comunitat Pop Corner a la première (preapertura de la botiga al públic general), i aleshores nosaltres fem el següent per a tu:

1. INVITACIÓ VIP:
 
Si els teus gustos i preferències s'adapten a l'experiència de la Pop Up Store, podràs assistir, ¡en exclusiva!, al seu llançament. Rebràs una invitació a la bústia del teu correu electrònic en la que podràs confirmar la teva assistència. Per això és tan important conéixer els teus gustos per a convidar-te solament a aquelles botigues Pop Up que realment et facin gaudir como un infant.

2. MOSTRES GRATIS:

Si a més a més vols provar el producte que adores de forma gratuïta i donar la teva opinió per a millorar-lo, demostra-li a la marca, a través d'unes preguntes, que ets realment el popcorner que estan buscant! Si encaixes en el perfil que busca la marca, quan arribis a la Pop Up Store t'estarà esperant una mostra gratis al teu nom perquè la puguis provar a casa i donar la teva opinió directa a la marca a través de la plataforma PopPlaces Community.

3. CONVIDA AMICS:

Tant si has estat seleccionat o no per a provar el producte, podràs convidar fins a un màxim de 3 amics a l'experiència!. Això sí, el protagonista seràs tu.

Quins beneficis tinc per formar part de la comunitat?

Per ser membre de la comunitat o el que és el mateix, podràs teneir avantatges exclusius, com ara descomptes en botigues ecommerce innovadores o ofertas en productes o serveis exclusius, assistir a l'apertura de les Pop Up Store i donar la teva opinió directa a les marques, guanyar premis, exposar les teves brillants idees i conèixer gent amb els teus mateixos interessos.

¿Quina diferència hi ha entre un membre de la comunitat gra de blat de moro, espiga, panotxa o crispeta?

A la PopPlaces Community existeixen diferents tipus de membre. Els usuaris més actius són els crispeta! A l'entrar a la comunitat es comença com a membre espiga, però la teva implicació i participació et farà pujar de nivell ràpidament ;) !

Què se'n fa de les idees que publico?

A la PopPlaces Community volem que la comunitat sigui un espai obert per al diàleg, per això les teves idees són importants! Totes les aportacions seran tingudes en compte per a poder realitzar nous projectes i Pop Up Stores. A què esperes per a aportar-hi el teu granet de sorra?

 

Sobre la inscripció ...

M'enviareu molts emails?

Ser un popcorner és formar part d'una comunitat exclusiva amb avantages i privilegis; per tant, la informació que et farem arribar a través del mail serà sempre del teu interès ;)

Registrar-se és gratis?

I tant! Encara que ser un popcorner és pertànyer a una comunitat exclusiva, registrar-se com a tal no té cap cost i els únics requisits que busquem és que siguis tan fan de les marques com nosaltres. ¿Ja has vist el nostre súper video d'invitació a la comunitat?

Puc invitar els meus amics a unir-se a la PopPlaces Community?

És clar! com més serem, molt millor! Tot i això, les invitacions són una quelcom molt especial i per això tindràs que guanyar-les amb els punts Pop, com més en tinguis, més punts i podràs rebre ofertes, descomptes especials i invitacions privades per a convidar els teus amics a unir-se! Quants Punts Pop ets capaç d'aconseguir? :)

Sobre els Punts Pop  ...
Qué són els Punts Pop?

La comunitat està viva! Per això sempre podràs participar en jocs, debats, exposar les teves idees creatives i propostes, tot això t'ajudarà a aconseguir Punts Pop que podràs canviar per invitacions exclusives, premis i moltes sorpreses!

Com puc guanyar més Punts Pop?

Hi ha moltes formes d'aconseguir Punts Pop! Dóna la teva opinió en els debats, assisteix a les botigues Pop Up, exposa les teves idees,... com més participis a la comunitat més Punts Pop podràs guanyar!

Per quines coses puc bescanviar els meus Punts Pop?

La PopPlaces Community està preparant promocions úniques, descomptes i avantatges per als membres de la comunitat. Podràs canviar els teus Punts per invitacions, premis o donar-los a causes benèfiques. Des de la plataforma podràs accedir al catàleg que properament publicarem.

 

Fet amb per Pop Corner a Barcelona