Política de privacitat


A Pop Corner concedim extrema importància a la protecció de les teves dades personals.

Les dades que els membres ens faciliten seran tractades de manera confidencial i utilitzades únicament amb la finalitat que et comuniquem. Al tractar les dades personals, ens sometem estrictament a la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre), així com de la regulació existent en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (Llei 34/2002, d'11 de juliol).

A continuació detallarem quines dades personals captem, com les protegim i com les utilitzem.

 

1. Recollida y Ús de la Informació

Pop Corner és una comunitat privada a la que s'accedeix per invitació.

Al sol·licitar una invitació a la comunitat Pop Corner captem i desem informació personal de l'usuari (nom, cognom i email) per a identificar-lo. També demanem en aquest moment quins sectors li interessen i quins són els seus hàbits per a poder avaluar la seva candidatura.

Un cop reps la invitació, durant la inscripció/registre captem i desem la informació personal de l'usuari per a identificar-lo; és a dir el nom, l'adreça, el correu electrònic, la password, el sexe, l'edat, així com l'idioma amb el que prefereix que ens hi adrecem a l'usuari.

També li demanem que ens indiqui quins sectors l'interessen i quins són els seus hàbits, si no ho ha fet abans.

Aquesta informació és necessària per a seleccionar els participants idonis per a les campanyes Pop Corner i per a comunicar-nos amb els membres i intercanviar informació.De vegades, realitzem sondejos o enquestes per a conéixer els seus gustos, idees, opinions i propostes sobre com podriem millorar la utilització dels nostres llocs web, productes i serveis.

També, quan l'usuari demani invitació per a una campanya, li demanarem que contestis enquestes per a saber si reuneix les característiques que requereix la marca i ens expliqui la teva experiència un cop provats els productes.

Amb l'aportació de les dades de caràcter personal facilitades a través dels formularis del lloc web, es consenteix expressament que aquestes dades siguin incorporades a fitxers titularitat de Pop Corner amb la finalitat de que l'usuari es pugui identificar i donar-li accés al Lloc Web.

El fitxer està automatitzat i compleix amb tots els requisits de seguretat tal i com exigeix la legislació vigent.

 

2. Cookies y Arxius de Registre

Pop Corner Network, S. L. podrà col·locar una “cookie” en el disc dur de l'ordinador de l'usuari a fi de reconeixe'l com usuari recurrent i personalitzar el seu ús del Lloc Web. La cookie es desarà en el disc dur del seu ordinador fins que l'elimini. Pots fer que el teu navegador t'avisi de la presència de cookies o que les rebutgi automàticament. Si l'usuari rebutja les cookies podrà seguir usant el Lloc Web, encara que podrà suposar la limitació en l'ús d'algunes de les prestacions o impedir el bon funcionament del Lloc Web.

 

3. Tercers

Pop Corner Network, S. L. podrà contractar a tercers per a que realitzin funcions en el seu nom en relació amb els fins per als quals es puguin recollir les seves dades personals, com per exemple, analitzar la informació proporcionada. Aquests tercers podran tenir accés a la informació de caràcter personal necessària per a l'exercici de llurs funcions, encara que no podran utilitzar aquesta informació per a cap altre fi; a més, regularem les nostres relacions amb aquests tercers en la manera exigida per la normativa aplicable sobre protecció de dades de caràcter personal.

 

Pop Corner Network, S. L. utilitza Google Analytics, un servei analític de web prestat por Google, Inc., una companyia de Delaware l'oficina principal de la qual es troba en el 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per a ajudar al website a analitzar l'ús que en fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el teu ús del website (incloent la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d'Estats Units. Google usarà aquesta informació per compte nostre, amb el propòsit de seguir la pista del teu ús del website, recopilant informes de l'actividad del website i prestant altres serveis relacionats amb l'activitat del website i l'ús d'Internet. Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així li ho requereixi la legislació, o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google. Google ha declarat que no associarà la teva adreça IP amb cap altra dada de què disposi Google.

 

Pop Corner Network, S.L. utilizta Mailchimp per a la tramesa de comunicacions electròniques (notificacions, butlletins). Aquest servei recull les dades necessàries per a garantir el seu funcionament. Per a conéixer els detalls de les dades que recull, si us plau consulta la política de privacitat de Mailchimp a http://mailchimp.com/legal/privacy/

 

4. Enllaços

El Lloc Web pot contenir enllaços a o des d'altres llocs web. Has de saber que Pop Corner Network, S. L. no es responsabilitza de les pràctiques que, en matèria de tractament de dades personals, seguixen altres llocs web. La present Política sobre Tractament de Dades Personals és d'aplicació solament a la informació que recollim al Lloc Web.

 

5. Comunicacions comercials electròniques

Al complimentar i enviar-nos les teves dades, acceptes expressament rebre comunicacions comercials electròniques relacionades amb els serveis prestats pel lloc web i altres serveis de Pop Corner de conformitat amb la legislació aplicable, incloent alertes, notificacions, butlletins, ofertes i promocions de productes i serveis de Popcorner i/o dels seus socis de negoci. Si no desitges rebre informació d'aquesta pàgina web, has d'indicar-ho a Pop Corner, enviant una notificació per email a hello@popcorner.es.

No t'amoïnis. No ens farem pesats. A nosaltres tampoc ens agrada l'spam!

 

6. Notificació de Canvis

La present Política sobre Tractament de Dades Personals podrà ser modificada per Pop Corner Network, S. L. en qualsevol moment i s'entendrà vigent a partir d'aquest momento. En aquest cas, s'inclourà la política revisada en el Lloc Web i si ets un usuari registrat, te l'enviarem per correu electrònic. SI ETS USUARI REGISTRAT Y NO RESPONS AL REFERIT CORREU ELECTRÒNIC EN UN TERMINI DE TRENTA (30) DIES, EL TEU SILENCI S'ENTENDRÀ COM CONSENTIMENT A LA NOVA POLÍTICA SOBRE TRACTAMENT DE DADES PERSONALS.

 

7. Drets d'Accés, Rectificació, Cancel·lació i Oposició

Tens dret a exercitar els teus drets d'accés, rectificació o cancel·lació de les teves dades u oposar-te al tractament de les teves dades personals, comunicant-ho per escrit a Pop Corner Network, S. L. hello@popcorner.es adjuntant una fotocòpia del teu D.N.I. per amdues cares, la petició en què es concreta la teva sol·licitud, fechada i firmada, així com la teva  adreça a efectes de notificacions.

 

8. Responsable del Fitxer

Pop Corner Network, S. L. serà el responsable del fitxer o fitxers que contenguin la informació que ens facilitis.

 

 

Aquest document va estar actualitzat per darrer cop el 23 d'Abril de 2013.

 

Fet amb per Pop Corner a Barcelona