Què és una Pop Up Store


Les botigues Pop Up i les paradetes ambulants de crispetes tenen moltes coses en comú! Una Pop Up Store és una botiga efímera i única. Una instal·lació temporal, d'uns dies o setmanes, que pot estar situada en ple centre, en un vaixell, en una fàbrica abandonada o en qualsevol lloc imaginable. Perquè un gra de blat sempre es pot convertir en una bella crispeta per arribar al cor de la gent, crear emocions, impactar i repartir felicitat!

La tendència de les botigues Pop Up està inspirada en els happenings dels anys 50, en els quals els artistes involucraven als espectadors i els feien partícips de l'experiència. Estan revolucionant el mercat per una senzilla raó: el seu objectiu. Arribar, muntar, impressionar, crear sensacions noves, vendre i desmuntar. Ja han passat per ciutats com París, Nova York, Milà, Berlín i Londres. I per Madrid i Barcelona també!

Les botigues Pop Up són una de les majors tendències de 2013. ¡Just 100 anys després que es posés de moda el costum de menjar crispetes al cinema!

Aquí tens moooolts exemples al nostre Pinterest

I si vols saber les que estan passant ara mateix, mira el nostre mapa de Pop Up Stores

Fet amb per Pop Corner a Barcelona