Los E-POPPING Uppers

Les Startups


Camaloon
Camaloon
Empresa jove amb seu a Barcelona. Ofereixen els millors productes de qualitat per als dissenys dels seus usuaris. Les seves línies de productes principals són les xapes, adhesius, imants i miralls.

Deskidea
Deskidea
Botiga de material d'oficina en línia que t'ofereix una extensa gamma de productes amb un servei personalitzat a través d'un sistema còmode, ràpid i amb bons preus.

ByHours
ByHours
Plataforma de reserva hotelera on l'usuari pot triar, exactament, les hores que passarà a l'hotel. S'adapten a les necessitats de cada client oferint moltes alternatives i un preu just.

Mymesita
MyMesita
"Taules amb coixins" dissenyades amb el cor i fetes a mà amb l'objectiu de millorar la comoditat de les cames quan donem suport a diferents objectes sobre elles.

SantaFixie
SantaFixie
Botiga online de bicicletes fixie i productes relacionats amb el món de la bicicleta urbana. Envien productes a tot el món gràcies a Internet i als millors operadors logístics.

Rebost 2.0
Rebost 2.0
Empresa jove que pretén facilitar l’accés als productes d’alimentació saludables, de sabor tradicional, de solidaritat social i de respecte pel medi ambient a través de la seva botiga virtual i amb entrega a domicili.

Vinelier
ViNelier
Botiga online especialitzada en vins espanyols de qualitat. Ofereixen vins, caves i generosos seleccionats. La gran majoria, vins d'alta relació qualitat / preu.

Homo Naturals
HomoNaturals
Ofereixen una amplia gama de productes efectius, rics en principis actius i sense ingredients químics innecessaris per a la pell masculina.

Context
Context
Galeria virtual de joieria i altres objectes d’art contemporani , vol ser un referent a Internet sobre l’obra dels artistes que viuen o treballen a Catalunya, mantenint també un vincle actiu amb artistes i galeries d’arreu del món, i duent a terme una tasca contínua de difusió i promoció de l’obra d’aquests artistes en el mercat nacional i internacional.

 

Patrocinador


Moritz
Moritz Barcelona
Marca de cervesa catalana creada el 1856.

 

Organitzador


Pop Corner
PopCorner
Constituïda a Barcelona aquest any, té la seva font d'inspiració en les Pop-Up Stores, o botigues efímeres, nord-americanes. En aquestes instal·lacions temporals de venda, les marques exposen al públic un producte en primícia per donar-lo a conèixer mitjançant experiències màgiques i úniques. Disposa d'una comunitat virtual formada per popcorners, persones apassionades pel món de les marques que compten amb una sèrie d'avantatges per pertànyer a aquesta comunitat. Entre elles, anar en exclusiva a l'experiència del llançament, regals i descomptes en tots els seus productes i influir a la marca amb la seva opinió.

 

Col.laboradors


eureka startups Barcelona Centre de Disseny Blanquerna
DHUB camaloon creafutur
Realbirds Daniel Murga  
Hecho con por Pop Corner en Barcelona